2020.12.02.

Online gyászfeldolgozás

Kedves Ismerősöm!

Ha régóta hordozol már magadban egy feldolgozatlan veszteséget, vagy épp megéltél egyet, akkor ajánlom számodra a Gyászfeldolgozás Módszer® Egyéni Támogató Programot, melynek elvégzésére online formában is lehetőség van nálam.

Milyen veszteséggel fordulhatsz hozzám?

– haláleset,
– munkahely elvesztése, vagy munkahely váltás
– anyagi veszteség
– a biztonság elvesztése
– szakítás, válás
– baráti kapcsolat megszakadása
– bizalomvesztés akár egy élő kapcsolat esetén
– költözés (a régi környezet, régi lakóközösség, szokások elvesztése)
– egészség elvesztése, romlása
– női változókorral járó veszteségek feldolgozása (akár a férj/társ oldaláról)
– az életedben előforduló bármilyen veszteség, változás, ha úgy érzed egyedül nem, vagy nehezen birkózol meg vele.

A programban való részvétel első lépése egy telefonos konzultáció, melynek keretében beszélgetünk arról, hogy milyen veszteséggel kerestél meg, illetve megbeszéljük a 7 alkalmas program kereteit.

A gyász, veszteség érzése és annak feldolgozása az egyik legnehezebb élethelyzet. A gyászoló sokszor magára marad a veszteségből eredő gondolataival, érzéseivel. Az én feladatom, hogy kísérjelek ezen az úton és meghallgassalak, mintha egy szív lennék két füllel, ítélet, kritika, mással, magammal való összehasonlítás, félbeszakítás nélkül.

A folyamat során megismerkedsz a gyásszal, mit jelent a feldolgozatlan gyász, mit jelent gyász feldolgozása, hogyan lehetséges a gyászhoz kapcsolódó rossz érzésektől, mint a fájdalom, elszigeteltség érzés, depresszió, megszabadulni. A folyamat végére képes leszel búcsút mondani minden fájdalomnak, ami a kapcsolathoz (legyen az akár egy személyhez, tárgyhoz, eseményhez kapcsolódó) társul, a reményeknek, álmoknak és várakozásoknak, de búcsút tudsz mondani annak az irreális elvárásnak is, hogy valakitől, aki nem tudta, nem akarta megadni, megkapj valamit.

Tudnod kell, hogy nem a szeretett személytől búcsúzol el a folyamat során, hanem ezektől a negatív érzésektől.
Minden alkalommal kapni fogsz tőlem egy otthoni szívmunkát, melyet a magad felé való legnagyobb őszinteséggel szükséges elvégezned. A folyamat végére a korábbi meg nem valósult érzelmi kommunikációt képes leszel szavakba önteni, mely segít a beteljesítésben.
Fedezd fel a benned rejlő erőt, hogy a felszínre törő mély érzelmeid hatására szeretettel és új képességekkel gazdagabban emlékezhess szeretteidre és ezáltal a gyászoddal együtt is teljes életet élhess.

Amennyiben szeretnél egy telefonos konzultációra időpontot kérni, akkor várom a jelentkezésed az alábbi elérhetőségeken:
kingapolett@gmail.com
06703386677

A Gyászfeloldolgozás Módszer® Egyéni Támogató Program nem minősül terápiának.