2020.08.31.

Doctorcita Bobinsana – a Mester Tanító

A dél-amerikai sámánok “doctorcita bobinsana” néven emlegetik a gyöngyörű Bobinsana növényt, ami több más jótékony hatásán túl szintén segít a veszteségek feldolgozásában.

Az életünkben nagyon sokszor tapasztaljuk meg, hogy össze törik a szívünk, szomorúság jár át, hirtelen veszteség ér minket és érzelmi válságba kerülünk. Az emberi természethez tartoznak ezek a tapasztalatok, nem tudjuk elkerülni őket. De jó, ha tudjuk, hogy ezekben a próbára tevő időkben is van segítség, van egy kéz, ami átsegít minket a nehézségeken.

Bobinsana eszencia segíti az együttérzés képességének fejlesztését, a szívünkön keresztül érkező üzenetek megértését, követését.

Én hiszek a Gyászfeldolgozás Módszertanban, mint ahogyan a Bobinsanat tartják az egyik Mester Tanítónak a dél-amerikai sámánok. Egy dolog viszont biztos. Ahogy Ők fontosnak tartják, hogy a gyászból meggyógyuljunk, hogy feldolgozzuk a veszteségeinket, úgy én is fontosnak tartom, hogy az általam vezetett módszer is egy életre szóló eszközt adjon arra, hogy a bekövetkező veszteségeket könnyebben fel tudjuk dolgozni.